Spring til indhold

Søg på kort - BETA

Søg efter billeder og se på et kort, hvor de er taget. Ny mulighed på kbhbilleder.dk

 

Nu kan du få vist dit søgeresultat på et kort

Med kortet kan du se hvilke billeder der findes af et givent sted i København og få et overblik over hvor i København samlingen af fotografier fordeler sig.

Du finder kortet ved at lave en søgning og herefter vælge hvorvidt du vil have vist billederne i dit søgeresultat på en liste eller på kort.

 

Betaversion

Kortvisningen er i såkaldt beta. Det betyder at vi stadig arbejder på at forbedre visningen og du kan måske støde ind i noget, der ikke virker optimalt.

 

Høj koncentration af billeder på kortet

Vær opmærksom på at samlingen rummer rigtig mange billeder over København – særligt i nogle områder, hvor mange har taget billeder.

Du kan dermed med fordel filtrere din søgning, fx så du kun ser billeder fra en bestemt periode. På den måde får du færre markeringer på kortet og et bedre overblik.

 

Geografiske data tilføjet af brugerne

At vi kan se hvor de mange billeder er taget, kan vi takke kbhbilleder.dks mange brugere for. De har siden oktober 2017 arbejdet med at lokalisere, hvor hvert enkelt billede er taget. 

Over 60.000 billeder fra samlingen er nu geografisk placeret og det er dem, du kan se på kortet. Det betyder også at der kan være billeder, du endnu ikke kan se på kortet. Disse billeder kan du kun se i listevisning.

Finder du et billede, der endnu ikke har geografiske data og ved du hvor det er taget? Så kan du gøre det lettere for den næste bruger, ved at placere det på kortet.

Læs hvordan du også kan deltage

 

Vær med til at forbedre kortet

Vi er opmærksomme på at der stadig kan være elementer ved kortet, der ikke fungerer helt optimalt. Dem vil vi begynde at forbedre til august, når vi igen arbejder videre med kortet.

Fx kan du endnu ikke se hvilken retning et billede er taget, selvom brugerne også har angivet retningen, da placeringen blev fastlagt. Du kan heller ikke spørge kortet om din egen placering – hvis du fx står et sted i byen – og via din placering gerne vil se hvilke billeder, der er taget tæt på, der hvor du står. Du kan heller ikke linke til et specifikt sted på kortet.

Alt dette er på tegnebrættet til august.

Du kan være med til at forbedre kortet, ved at fortælle os, hvis du oplever ting, der ikke virker eller hvis der er noget du ønsker forbedret. Vi kan ikke love at alt bliver præcis som du ønsker det, men vi vil tage al input med i de videre overvejelser.

Du kan komme med input ved at deltage i dialogen i kbhbilleder.dks facebookgruppe Vi snakker om kbhbilleder.dk eller skrive til kbhbilleder@kff.kk.dk

 

 Udviklingen af kortet sker med støtte fra Nordea-fonden.