Spring til indhold

Frederiksberg Stadsarkiv på kbhbilleder.dk

November 2017

Frederiksberg Runddel med Frederiksberg Kirke i baggrunden, 1890. Fotograf: Heinrich Johan Barby, Frederiksberg Stadsarkiv.

 

Frederiksbergs Stadsarkivs fotografiske samlinger bliver tilgængelige på kbhbilleder.dk

De første billeder fra Frederiksberg Stadsarkivs samlinger er begyndt at dukke op i søgeresultatet her på kbhbilleder.dk og i den kommende tid vil flere billeder fra Frederiksberg følge trop.

Gå til en søgning med billederne fra Frederiksberg Stadsarkiv

Frederiksberg Stadsarkiv har indtil nu brugt danskebilleder.dk til at vise deres fotografiske samlinger frem, men fremover vil det i stedet ske på kbhbilleder.dk

Det giver god mening, da Københavns Museums og Københavns Stadsarkivs samlinger allerede indeholder en del billeder fra Frederiksberg, ligesom Frederiksberg Stadsarkiv har en del københavnerbilleder.

På den måde vil brugere, der er interesseret i København og Frederiksbergs historie, kunne søge et sted og på tværs af samlingerne uden at skulle tage hensyn til hvilken institution, der opbevarer det fysiske billede.

Vi er glade for at kunne byde Frederiksberg Stadsarkiv velkommen til kbhbilleder.dk og håber at de mange flittige brugere, der bidrager med emneord og placerer billeder på kort også vil tage de frederiksbergske samlinger under kærlig behandling.