Spring til indhold

Bestil billeder

Materiale der ikke længere er beskyttet af ophavsret eller er licenseret med en Creative Commons licens kan downloades ved visningen af det enkelte fotografi, kort eller tegning.

Materiale der stadig er beskyttet af ophavsret kan bestilles i en bedre digital kvalitet. Det er gratis at bestille filerne. 

BEMÆRK. Du er altid selv ansvarlig for at overholde ophavsretsloven, når du bruger det materiale, du får udleveret. Ophavsretsbeskyttet materiale kan kun bruges med ophavsmandens/fotografens tilladelse, eller tilladelse fra vedkommendes ophavsretsforvalter, fx VISDA (tidligere Copydan Billeder)

Med brug menes fx, at du deler et fotografi på Facebook, bruger et billede på din hjemmeside eller trykker et billede i en bog eller i et tidsskrift. Disse eksempler udgør ikke en udtømmende liste over brug.

Læs mere om rettigheder og brug af billeder fra kbhbilleder.dk

 

Bestilling

Skriv til kbhbilleder@kff.kk.dk

HUSK at indsætte et link til billedet i din bestilling. Ellers kan vi ikke behandle bestillingen.

Ved at bestille de digitale filer, erklærer du samtidig, at du er indforstået med, at du selv er ansvarlig for at overholde ophavsretsloven.

Servicen er gratis.

Bestillingstid: Inden for 10 arbejdsdage.

 

Hvilken digital kvalitet?

Materialet på kbhbilleder.dk varierer i kvalitet, forstået som billedfilens størrelse og opløsning.

Det fremgår ved det enkelte billede, hvilken digital kvalitet vi kan stille til rådighed.

Det er pt. ikke muligt at bestille nyscanninger af materialet, for at opnå en bedre digital kvalitet end den, vi stiller til rådighed.

 

Her finder du linket til kbhbilleder

Husk at sætte et link til billedet ind i din bestilling.